Om oss

'The Only Thing That Is Constant Is Change' - Heraclitus

 

Skills

Skills er utviklet av Cimple Technology sammen med annerkjente fagmiljøer i Norge, for å kunne tilby de beste nettbaserte kursene i Norge.

Alle virksomheter går for tiden gjennom endringer med tilhørende behov for ny kompetanse hos sine medarbeidere. Tradisjonell kompetanseheving tar mye tid og krever store investeringer. I Skills kan alle dine ansatte ta alle de kurs de ønsker eller bedriften måtte ønske, til en fast lav pris per måned. Skills er tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Skills fylles stadig på med nye fagretninger og kurs, og dere kan gjerne komme med ønsker.

Dere kan få en egen versjon av Skills med de kurs dere ønsker, og i tillegg kan vi hjelpe dere å utvikle egne kurs som kan legges inn i deres Skills. Vi har også en unik teknologi for oversettelser om dere er et internasjonalt selskap.

Skjermbilde 2020-02-14 kl. 14.39.09
Skjermbilde 2020-02-14 kl. 14.36.00

Videreutvikling av Skills

Skills utvikles kontinuerlig med opplæringsprogram i nye fag for å møte virksomheters fremtidige krav for moderne læring og kompetanseheving. Skills utvikler nå opplæringsprogram i følgende fag: salg, risiko, hms, logistikk, lovpålagte kurs, tekniske fag og ''pro'' versjoner av allerede utviklet fag.

Vi vurderer nye potensielle Partnere løpende. Ta gjerne kontakt dersom din virksomhet har spisskompetanse som passer inn i Skills.

 

Vill du jobbe med oss?

Skills er i stor vekst og trenger derfor å utvide teamet med de følgende stillinger:

  1. Produksjonsleder (1)
  2. Manusforfatter/læringsarkitekt (1)
  3. Film og redigering (2)
  4. Key Account Manager (1)
  5. Digital markedsfører (1)

Send gjerne en e-post til gabriel@skillsacademy.no med din CV og søknad. Alternativt ta kontakt på 468 87 654 for mer informasjon.

 

Øk kunnskapen